Trainingen

Het trainen op maat, met oog voor het resultaat, positieve energie en als belangrijkste de kracht van elke medewerker binnen het geheel, het team, geeft een bijdrage aan het optimaliseren van de organisatie.

Afgelopen jaren zijn diverse trainingen met zeer positieve evaluaties ontwikkeld. Gedacht kan worden aan vaardigheidstrainingen om medewerkers beter te laten functioneren en communiceren (ook binnen HNW of een flexibele werkomgeving), maar ook aan trainingen gericht op het versterken van de interne samenhang en focus.

Managementtrainingen

AM Kwadraat wordt ook gevraagd voor diverse managementtrainingen. Voorbeelden hiervan zijn

  • Motivatie 3.0: hoe geef ik daar vorm aan?
  • Effectief leidinggeven: van controle naar vertrouwen
  • Samen slim werken binnen HNW
  • Hoe krijg we ze ‘de bocht door’ – Theory U in de praktijk van alledag
  • Opdrachtgeverschap: hoe geef ik effectief sturing aan een project of programma?
  • Van co-trainer naar trainer: welke stappen zijn voor van belang? (trainers en coachingvaardigheden)

Werkwijze

Vanuit de gedachte dat iedere organisatie haar eigen vraag heeft, werken wij vooral met een maatwerkaanpak en een specifieke invulling. Wij komen langs om met u de huidige en gewenste situatie te bespreken; we bouwen samen het programma. Van daaruit ontwikkelen en realiseren we de training/ trainingstraject passend bij uw organisatie ontwikkeling.

Tags: coaching, visual2focus, training, projectmanagement, HNW, Theory U, motivatie 3.0, opdrachtgeverschap, vaardigheden, co-trainer

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep