Trainingsprogramma's en workshops

AM Kwadraat ontwikkelt zowel trainingsprogramma's, opleidingen als workshops gericht op specifieke transities binnen uw organisatie. Altijd met een sterke combinatie van theoretische bedrijfskundige basis, ervaringen vanuit de complexe praktijk en met een innovatieve, systemische en creatieve aanpak.

We werken vanuit de intentie dat zowel onder- als bovenstroom binnen het systeem ertoe doet en een versterkend effect heeft binnen organisaties, binnen teams. Wij hebben daarbij oog voor elke individuele medewerker binnen het geheel. Daar waar mogelijk werken wij samen met co-trainers binnen uw organisatie zodat ‘leerlijnen’ kunnen worden doorgezet: het ‘fade-in/fade-outprincipe’.

Co-creatie!
Wij ontwikkelen de trainingen, workshops op maat en samen met u. Co-creatie geeft het beste resultaat! De blokken, modules die het best passen bij uw organisatie ontwikkeling worden zo op elkaar gepast.

De workshops worden in de meeste gevallen in een dagdeel gegeven en zijn vaak gericht op competenties. Trainingsprogramma's, opleidingen beslaan een langere tijd en kunnen gaan over cultuurverandering, maar ook bijvoorbeeld over projectmanagement, of omgevingsmanagement.

Tags: workshops, trainingen, organisatieopstellingen, opleiding projectmanagement, werkatelier

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep