Seminar 'Ontwikkeling met Theory U'

Organisatieontwikkeling met Theory U: hoe komen we de bocht door

Annelies Meijers heeft in juni het meer dan boeiende seminar ‘Ontwikkeling met Theory U’ o.l.v. Eva Beerends en Esther de Haan gevolgd. Een aanrader! Theory U is een van de meest vernieuwende managementtheorieën van de afgelopen decennia, met prachtige, bewezen resultaten in de praktijk. Bij grote bedrijven als Shell, KLM en de Triodosbank, en ook bij kleinere organisaties.Theory U gaat over persoonlijk leiderschap en bezieling en over een nieuwe manier van kijken naar samenwerken en verbinden, in organisaties en met klanten. Het richt zich op wezenlijke vernieuwing en is erop gericht om voorbij oordeel, cynisme en angst, ons potentieel in te zetten.

 Om onze persoonlijke missie te verbinden met de missie van de organisatie waar we werken. Om samen een gewenste toekomst te realiseren.

Aan de hand van enkele werkvormen die in het boek Organisatie ontwikkeling met Theory U te vinden zijn, nemen Eva Beerends & Esther de Haan je mee op een ontdekkingsreis door de 'U'. Zij starten met het verhelderen van de principes van Theory U. Daarna worden een aantal stappen van het U-proces doorlopen.

Theory U

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep