Inspirerende meeting Generatie Y ontmoet Babyboomer v.v.

FMNOp 10 december jl. heeft Annelies Meijers bij Prorail in Utrecht deelgenomen aan de inspirerende meeting Generatie Y ontmoet Babyboomer - Babyboomer ontmoet generatie Y. Onderstaande tekst is afkomstig van de website van Facility Management Nederland.

Verschillende facilitaire generaties ontmoetten elkaar bij ProRail in Utrecht, met dank aan FMN-lid Thom Oosterom voor de gastvrijheid en Marieke Peeters namens de regio's en Daphne Schouten namens de starterskring voor de organisatie.

Op initiatief van de FMN-regio's en de FMN-starterskring, kwamen ruim 100 FMN-leden bij elkaar om te speeddaten. Onder deskundige leiding konden de generaties met elkaar in gesprek. De generatie Y was zeer sterk vertegenwoordigd, op deze voor hen zeer aansprekende meeting, daarmee werd een belangrijke doelstelling vervuld, deze jonge FMN-leden te prikkelen zich te laten zien en te horen.

De speeddatesessie werd gelardeerd met tips over netwerken, een korte presentatie over de Toolkit FM, competenties, specifieke oproepen een prima gelegenheid om van je te laten horen. De twee uur vlogen om. In korte tijd vele contacten gelegd, uiteraard voortgezet tijdens de borrel. Zeker voor herhaling vatbaar, met een oproep aan de generatie x, om in groten getale deel te nemen!

Tags: facility, fmn, congres

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep