Implementatiebegeleiding HNW - LNV succesvol afgerond

In juni 2010 heeft Annelies Meijers haar opdracht bij het ministerie van LNV succesvol afgerond; de implementatiebegeleiding van ca. 500 ambtenaren naar de nieuwe taakgerichte werkomgeving.

Enkele reacties van sleutelfiguren, klankbordleden:

Jammer dat je ons gaat verlaten. Voor mij hoor je bij ons en vanaf het begin voelde ons conact erg prettig. Het was altijd een plezier om met jou zaken te doen. Wie weet zie ik jou in de toekomst nog binnen LNV en eigenlijk hoop ik het ook.
Jammer dat je klaar bent, maar ik snap dat het tijd wordt ook weer met andere klussen aan de slag te gaan. Dank voor de prettige samenwerking en ik blijf je in ieder geval via Twitter volgen.
Enerzijds jammer dat een project eindigt, anderzijds fijn dat een enorme klus is geklaard. Je hebt geweldig werk geleverd dat niet altijd eenvoudig en makkelijk is geweest. Ook ik zal wel eens lastig zijn geweest. Maar respect alom voor je inzet en doorzettingsvermogen. Chapeau. Hartelijke groeten en veel succes bij je volgende klus.

Het was leuk om met je te werken Annelies.

Bedankt voor de prettige en professionele samenwerking! Ik neem aan dat we elkaar bij de laatste fase weer tegenkomen... toch?
Annelies,
Voor mij een verrassing dat je klus er weer op zit, had me dat niet zo gerealiseerd. 
Wil jou ook bedanken voor de samenwerking en je alle succes met volgende opdrachten toewensen.
 Het ga je goed.

Tags: LNV, het nieuwe werken

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep