FM2Share op de Vakbeurs in de Brabanthallen

In krap 9 weken (!) van niets naar een netwerk van 66 zelfstandig professionals én een professionele presentatie op de vakbeurs Facilitair in Den Bosch... als dat geen zwermkracht is! Van 18-20 januari jl. heeft FM2Share zich als noviteit aan het vakgebied gepresenteerd en daarop werd zeer positief gereageerd.

De stand werd zeer druk bezocht en fris, eigentijds en opvallend genoemd. Ook de grotere FM (advies)organisaties waren erg geïnteresseerd in het concept, de mensen daarachter en de toekomstplannen. Een enkeling liet zich ontvallen “eigenlijk ben ik gewoon stikjaloers”. Zie ook de video-interviews die FM2Share heeft gefilmd op de beurs, om een indruk te krijgen van de reacties, tips en verwachtingen van diverse kopstukken uit ons vak.

De ambassadeurs van FM2Share zijn het er unaniem over eens: de (positieve) reacties waren talrijker dan verwacht en de aandacht overweldigend. Als collectief zijn we er in geslaagd de nieuwsgierigheid te prikkelen en de persoonlijke belangen achter het gezamenlijke doel te plaatsen. FM2Share werd ook al FM-ambassadeur genoemd en de voorzitter van FMN, Wim Ledder, noemde FM2Share in zijn nieuwjaarsspeech als gedurfd en veelbelovend initiatief.

In de negen weken voorafgaand aan de beurs hebben we ervaren wat door co-creatie mogelijk is; hoe taken als 'van nature' worden verdeeld en diverse groepen aan de slag gaan met deelthema's. Van standontwerp tot cateringconcept; van communicatieteam tot twitter-technici: een gezamenlijke inspanning die de moeite meer dan waard was. Een bezoeker die zei “Nee, we zijn al in een stand van wandbekleding geweest” gaf ons in dat opzicht ook een compliment....

Tags: FM2Share, zwermintelligentie, vakbeurs

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep