Belangstelling voor de zwerm FM2Share

Meer organisaties hebben belangstelling voor de Zwerm: FM2Share: “Samen Eigen Zinnig zijn”

In september organiseerde de FNV voor circa 300 leden een middag “Samen Eigen Zinnig zijn”. Annelies Meijers heeft daar namens FM2Share een presentatie gehouden over de zwerm als besturingsvorm en het succes van FM2Share.

Ook zij zien op macroniveau trends die van invloed zijn op de rol die zelfstandige ondernemers nemen. Flexibiliteit, organiseren zonder organisatie, kennis delen en verbinden worden steeds belangrijker. De zelfstandig ondernemer speelt hierbij een belangrijke rol. Deze middag zijn initiatieven besproken rond cocreaties en crowdsourcing en hoe je nieuwe allianties in de huidige netwerkeconomie vormgeeft. De zwerm als succesvolle vorm werd hier ondermeer besproken. Het publiek reageerde enthousiast over het initiatief FM2Share!

Daarnaast organiseert de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatie ontwikkeling (NVP) met haar sectie zelfstandigen een themaavond rond zwermen: ook zij vinden het een aantrekkelijke besturingsvorm, passend in deze tijd. Annelies geeft met een aantal zwermleden van FM2Share invulling aan deze avond door middel van een presentatie en kennistafels.

Annelies Meijers spreekt tijdens FNV-bijeenkomst

Tags: FM2Share, zwerm

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep