Annelies Meijers spreker congres HNW: de mens centraal

Annelies Meijers spreekt op 11 januari 2011 in Utrecht tijdens het congres Het Nieuwe Werken: de mens centraal. Tijdens dit inspirerende congres spreken ook prof. dr. Rob Vinke (Hoogleraar Personeelswetenschappen, Nyenrode Business Universiteit), Ria Hoogervorst (Projectleider implementatie HNW en inrichting, Ministerie Economische Zaken, Landbouw en Innovatie), Jan Tjerk Boonstra (Principal HR Consultant, Human Capital Group), Dedi Veldhuis (Vice President Human Resources Management, Ziggo), Marius Alkema (Programmamanager Het Nieuwe WerkenHuman Resources, UVIT - Univé, VGZ, IZA, Trias) en Bas van de Haterd (Auteur van “Werken Nieuwe Stijl”).

Onderstaande informatie is afkomstig van de website van RMPS:

 

Ook bij Het Nieuwe Werken moet het werk uiteindelijk door mensen gedaan worden. Een manier van werken die vraagt om een grote mentaliteitsverandering. Daarin tellen zaken als: vertrouwen, kennisdeling, transparantie, verbinding, performance en output.

Revolutionair voor veel organisaties, maar ook voor mensen. Oude gewoontes moeten doorbroken worden. Het Nieuwe Werken is voor leidinggevenden een hele uitdaging: medewerkers vrij laten èn vertrouwen dat ze productief en effectief zullen zijn. Essentieel om het nieuwe werken te laten slagen.

HR speelt hierin een centrale rol. En kan de voorwaarden scheppen om met Het Nieuwe Werken naar High Performance te gaan. Maar gaan we goed om met de factor mens in een nieuwe manier van werken?

Met dit congres HNW: de mens centraal geven wij u antwoorden, lessons learned en de aanpak om uw medewerkers en uw organisatie op weg te helpen naar een manier van werken die echt werkt. En dat zit hem echt niet alleen in IT en kantoorinrichting.

Tags: het nieuwe werken, congres, praktijkvoorbeeld HNW

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep