Ervaringen coaching

Omdat coaching een persoonlijk en op maat gesneden traject betreft, en bovendien privacygevoelig is, zijn niet veel opdrachtomschrijvingen weergegeven. Wel wat quotes van coachees.

Ontzettend prettige en enthousiaste partner

Andre Westerhuis
Adviseur anders werken ministerie LNV

Annelies is een ontzettend prettige en enthousiaste partner in het overgangsproces van oude naar nieuwe werkomgevingen. Opgewekt, stimulerend, hardwerkend en creatief. En ook vasthoudend, een eigenschap die je op dit gebied nodig hebt. Mede dank zij Annelies is de taakgerichte flexibele huisvesting bij LNV tegen de verdrukking in een succes geworden.

Afdrukken E-mailadres

Op snelle wijze tot heldere inzichten

Janine van der Deure
Janine van der Deure, Projectmanager Huisvesting at Hogeschool en Universiteit van Amsterdam

Annelies is in staat om in complexe groepsprocessen op snelle wijze tot heldere inzichten te komen die door de groep gedragen wordt en mensen met elkaar verbind. Zij heeft een pragmatische en creatieve werkwijze. In haar aanpak weet zij mensen op een prettige en verfijnde wijze met elkaar te confronteren en snel door te pakken naar een concreet resultaat. Daarnaast is zij als professional goed in staat om een beeld te schetsen van de organisatie waarin zij opereert en de krachtenvelden die daar spelen, waardoor zij altijd weer tot een passende aanpak komt. Ik heb met veel enthousiasme samengewerkt met Annelies. Zowel bij het ontwikkelen van FLOW (flexibel leren ontmoeten en werken) als bij inspiratiesessie voor MT en medewerkers. Zonder Annelies was ons verandertraject minder leuk, vlot en met meer weerstand verlopen. Daarnaast kan ze goed luisteren, heeft ze een prettig gevoel voor humor en bruist ze van energie.

Afdrukken E-mailadres

Duocoaching 2014-2015

Door de twee coachinggesprekken die we hebben gehad als duo snappen we nu beter wat ons beeld is van onze samenwerking. ‘Ons verhaal’ hoe wij willen werken is nu veel sterker en kunnen we overdragen aan onze teams en onze klant. Opvallend dat we veel meer ‘op dezelfde pagina zitten’ dan we voordien hadden bedacht.

Afdrukken E-mailadres

Snel gevoelsmatig contact - voorjaar 2015

Mijn ervaring met jou als coach via Skype
Alies, coaching via Skype

Het was fijn om via de digitale weg een verbinding te krijgen met Annelies. Ondanks dat je elkaar vanachter een scherm ziet, weet Annelies ook snel gevoelsmatig contact te leggen en zijn we door middel van een tafelopstelling aan de slag gegaan. Ik had mijn laptop op een verhoging gezet zodat Annelies mij en het tafelblad goed kon zien en zo was het net of ze bij mij aan de keukentafel zat. Het was fijn en vertrouwd om de opstelling in mijn eigen omgeving te kunnen doen en is ideaal voor mensen die ver weg wonen, of om andere redenen niet kunnen langskomen. Annelies, bedankt voor alle inzichten die je me hebt gegeven, het heeft me een hele nieuwe kijk gegeven op de situatie waarin ik nu zit. Het meer in contact staan met mijn eigen gevoel en verlangen laat me zien welke kant ik op wil gaan.

Afdrukken E-mailadres

  • 1
  • 2
Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep