Inspiratie door het lezen van (management) boeken

Een van mijn inspiratiebronnen voor mijn werk en leven is het lezen van (management)boeken. Heb een aantal jaren geleden samen met Judith Donkers een meidenmanagementboekenclub (M&M-boekenclub) opgezet waarbij we samen met anderen inspirerende managementboeken lezen, deze bespreken en zo ook samen verdiepen.

Daar had ik na het behalen van mijn MBA diploma behoefte aan; het blijven verdiepen in bedrijfskundige, veranderkundige onderwerpen! Boeken verbreden mijn blik op wat er om mij heen en door mij heen te ontdekken valt. Juist de beschreven visies aan elkaar verbinden, door ‘boven verschillende boeken te hangen’ vind ik bijzonder verrijkend en geeft meer dan inspirerende gesprekken en verdiepende, bruikbare gedachten.

Tijdens mijn trainingen, workshops richt ik altijd een actuele boekentafel in, waarbij ik verwijs naar mijn inspiratiebronnen rond het betreffende thema. Ik merk dat de boekentafel in de pauzes vaak een actieve ontmoetingsplek is en zeer wordt gewaardeerd!

Op mijn Facebook bedrijfspagina schrijf ik over de boeken die ik lees (en wat ik daar van vind) en onze boekenclub heeft een eigen Facebook-pagina waarbij leden hun leeservaringen, verwonderingen en leeslijsten delen. Ik nodig je van harte uit daar eens te kijken!

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep