Over AM Kwadraat

AM Kwadraat is het bureau van Annelies Meijers. Als bedrijfskundige en organisatieadviseur heeft zij de afgelopen jaren veel organisaties begeleid naar een andere manier van werken. Ze heeft een voorliefde voor het richting geven bij gedoe; doen wat helpt!

Zij ontwikkelt organisaties en teams door middel van organisatie coaching, workshops en andere interventies. Interactie, verbeelding, mediation-vaardigheden, systeemdynamiek en enthousiasme zijn hierbij sleutelwoorden. Waar het haar om gaat? Ontrafelen, oog hebben voor (disfunctionerende) patronen, verdiepen, opnieuw verbinden, met vaart en vooral met het oog voor het geheel; kortom werkelijke transitie!

De naam AM Kwadraat staat voor advies en management - daarnaast is het een verwijzing naar Annelies Meijers. AM + AM = AM Kwadraat! Annelies komt zelf uit een familiebedrijf in Zeeland en kent de dynamieken binnen een bedrijf en teams als geen ander. 

AM Kwadraat Culture Book

In het voorjaar 2018 heeft Annelies met verschillende samenwerkingspartners en opdrachtgevers een Culture Book samengesteld. Lees op deze website over de ervaringen van lezers, of bekijk de de DIY's met de praktische tools die in het boek beschreven worden. Wil je het boek zelf lezen? Stuur een e-mail naar  en vraag het AM Kwadraat Culture Book aan!

AM Kwadraat Culture BookAM Kwadraat Culture Book

Samenwerkingspartners

AM Kwadraat heeft een groot professioneel netwerk. Door intensieve samenwerking met diverse partners kunnen ook grotere projecten worden gerealiseerd, of specifieke vragen optimaal worden beantwoord. Op dit moment werkt AM Kwadraat intensief samen met de volgende professionals:

Tags: AM Kwadraat

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep