Hieronder enkele reacties van deelnemers aan systeemcoaching of organisatieopstellingen.

Een bijzondere gebeurtenis

Greg en Annelies, bedankt voor jullie inspirerende inzet. Ik kon op voorhand niet helemaal inschatten wat deze middag me zou opleveren. Dus als ik al verwachtingen zou hebben gehad dan zijn deze meer dan overtroffen. Was een bijzondere gebeurtenis.

‘Opstellingswerk’ als openbaring

Ook mijn dank voor de middag. Mooi te zien dat het fenomeen ‘opstellingswerk’ als een openbaring heeft gewerkt. Bevestigt ons alleen maar het middel meer en meer in te zetten... dus keep up the good work!!

Omzetten in kracht i.p.v. aanval

Wow, mooie vragen. Zo nog niet over nagedacht... Mocht het zo zijn dat ik systemisch 'in dienst ben' dan heb je me gister goed laten ervaren dat ik moet leren dit om te zetten in kracht en niet in een aanval. Mooi inzicht.

Weer helder in hoofd en hart

Nogmaals, dank je wel voor de inspireerde middag- wat een cadeau om zo samen te zijn en mee aan dit werk te doen. Ben weer helder in mijn hoofd en hart!

Dank voor jullie bijdrage

Dank voor jullie grote bijdrage tijdens deze organisatie opstelling middag! Bijzonder fijn dat jullie deze bijeenkomst hebben georganiseerd.

Voldaan gevoel

Met een voldaan gevoel zit ik op de bank na te genieten van deze mooie dag. De terugreis, met Sade ja op de achtergrond:-), was prettig om alle gedachten en gevoelens een plekje te geven.

Bizarre verandering

Bizar hoe mijn blik op mijn onzekere werk en mijn leven is veranderd na de opstelling.

Spannend en goed

Spannend wat er nog allemaal op zal borrelen in deze dagen, maar het is zeker iets dat goed voelt.

Goed gevoel

Heb een goed gevoel overgehouden aan gisteren. Vond de groep ook heel plezierig.

Mooie vragen, mooi inzicht

Wow, mooie vragen. Zo nog niet over nagedacht... Mocht het zo zijn dat ik systemisch ‘in dienst ben’, dan heb je me gisteren goed laten ervaren dat ik moet leren dit om te zetten in kracht en niet in een aanval. Mooi inzicht.

Fijn en vertrouwd

Het was zeker een bijzondere bijeenkomst, ik gloei nog helemaal na. Toch zó gek dat een opstelling zich voor je afspeelt die zo herkenbaar is, en zonder dat deze personen mij noch mijn situatie kennen? Het was helemaal niet mijn idee om een vraag te stellen en meer als representant te fungeren maar het voelde fijn en vertrouwd.

Verwachtingen overtroffen

Annelies en Greg, bedankt voor jullie inspirerende inzet. Ik kon op voorhand niet helemaal inschatten wat deze middag me zou opleveren. Dus als ik al verwachtingen zou hebben gehad dan zijn deze meer dan overtroffen.

Bevestiging

Het bevestigt ons alleen maar het middel meer en meer in te zetten…dus keep up the good work!!

Openbaring

Mijn dank voor de middag. Mooi te zien dat voor collega het fenomeen ‘opstellingswerk’ als een openbaring heeft gewerkt.

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep