AM Kwadraat visual home

Samenwerken in een nieuwe fase: vaart en veerkracht

We gaan duidelijk naar de volgende fase. De combinatie van samenwerken op kantoor op 1,5 meter met samen werken online is de komende tijd dé oefening. Projectleiders die hun project een boost willen geven, krijgen daarvoor de handvatten in vijf praktische sessies. Voor teams die goed willen samenwerken op de grens van 'structuur zoeken' en 'chaos aanvaarden' is er een gericht aanbod. En ben je een professional, op zoek naar tips over online coaching? Neem dan deel aan mijn keukentafelgesprekken, waarin mijn kennis deel over het online creëren van nabijheid en het vermijden van een energielek.

Visual thuiswerken

  • 18-06, 11-09 en 06-11 Workshop Holding Space

   Wat betekent het nu precies, en wat kun je ermee in relatie tot een ander, tijdens coaching of het begeleiden van een team?
   Lees meer of meld je direct aan

  • 29-06 Welkom aan mijn keukentafel

   Systemisch kennisdelen voor trainers en coaches. Meld je hier aan.

  •  Veerkracht voor teams

  • Organisatieopstellingen

   Maak zichtbaar wat verborgen is
   Lees meer
  • Beelddenken

   Onbewust weten we zoveel meer
   Lees meer
  • Managementboekenclub

   Hier deelt de M&M Boekenclub hun leeservaringen en leeslijsten.
   Bekijk Facebook-pagina
Annelies Meijers, AM Kwadraat

Quotes AM Kwadraat

Zichtbaar maken wat verborgen is.

Annelies Meijers

Een strategische en systemische benadering pragmatisch toegepast

Organisaties zijn altijd in beweging, en komen op enig moment voor ontwikkelingsaspecten te staan. AM Kwadraat helpt haar opdrachtgevers met het ontrafelen van patronen. We maken zichtbaar wat verborgen is. We versterken het potentieel en vergroten de wendbaarheid van teams en organisaties. We zorgen ervoor dat de organisatie met hernieuwde energie de bestaande koers kan hervatten, of succesvol een nieuwe kant kan opgaan.

Implementatiebegeleiding HNW - LNV succesvol afgerond

Juni 2010 heeft Annelies Meijers haar opdracht bij het ministerie van LNV succesvol afgerond; de implementatiebegeleiding van ca. 500 ambtenaren naar de nieuwe taakgerichte werkomgeving.

Enkele reacties van sleutelfiguren, klankbordleden:

Jammer dat je ons gaat verlaten. Voor mij hoor je bij ons en vanaf het begin voelde ons conact erg prettig. Het was altijd een plezier om met jou zaken te doen. Wie weet zie ik jou in de toekomst nog binnen LNV en eigenlijk hoop ik het ook.
Jammer dat je klaar bent, maar ik snap dat het tijd wordt ook weer met andere klussen aan de slag te gaan. Dank voor de prettige samenwerking en ik blijf je in ieder geval via Twitter volgen.
Enerzijds jammer dat een project eindigt, anderzijds fijn dat een enorme klus is geklaard. Je hebt geweldig werk geleverd dat niet altijd eenvoudig en makkelijk is geweest. Ook ik zal wel eens lastig zijn geweest. Maar respect alom voor je inzet en doorzettingsvermogen. Chapeau. Hartelijke groeten en veel succes bij je volgende klus.

Het was leuk om met je te werken Annelies.

Bedankt voor de prettige en professionele samenwerking! Ik neem aan dat we elkaar bij de laatste fase weer tegenkomen... toch?
Annelies,
Voor mij een verrassing dat je klus er weer op zit, had me dat niet zo gerealiseerd. 
Wil jou ook bedanken voor de samenwerking en je alle succes met volgende opdrachten toewensen.
 Het ga je goed.

Tags: LNV, implementatiebegeleiding, HNW, het nieuwe werken

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep