AM Kwadraat visual home

Samenwerken in een nieuwe fase: vaart en veerkracht

We gaan duidelijk naar de volgende fase. De combinatie van samenwerken op kantoor op 1,5 meter met samen werken online is de komende tijd dé oefening. Projectleiders die hun project een boost willen geven, krijgen daarvoor de handvatten in vijf praktische sessies. Voor teams die goed willen samenwerken op de grens van 'structuur zoeken' en 'chaos aanvaarden' is er een gericht aanbod. En ben je een professional, op zoek naar tips over online coaching? Neem dan deel aan mijn keukentafelgesprekken, waarin mijn kennis deel over het online creëren van nabijheid en het vermijden van een energielek.

Visual thuiswerken

  • 18-06, 11-09 en 06-11 Workshop Holding Space

   Wat betekent het nu precies, en wat kun je ermee in relatie tot een ander, tijdens coaching of het begeleiden van een team?
   Lees meer of meld je direct aan

  • 29-06 Welkom aan mijn keukentafel

   Systemisch kennisdelen voor trainers en coaches. Meld je hier aan.

  •  Veerkracht voor teams

  • Organisatieopstellingen

   Maak zichtbaar wat verborgen is
   Lees meer
  • Beelddenken

   Onbewust weten we zoveel meer
   Lees meer
  • Managementboekenclub

   Hier deelt de M&M Boekenclub hun leeservaringen en leeslijsten.
   Bekijk Facebook-pagina
Annelies Meijers, AM Kwadraat

Quotes AM Kwadraat

Zichtbaar maken wat verborgen is.

Annelies Meijers

Een strategische en systemische benadering pragmatisch toegepast

Organisaties zijn altijd in beweging, en komen op enig moment voor ontwikkelingsaspecten te staan. AM Kwadraat helpt haar opdrachtgevers met het ontrafelen van patronen. We maken zichtbaar wat verborgen is. We versterken het potentieel en vergroten de wendbaarheid van teams en organisaties. We zorgen ervoor dat de organisatie met hernieuwde energie de bestaande koers kan hervatten, of succesvol een nieuwe kant kan opgaan.

Implementatiebegeleiding naar Het Nieuwe Werken: FLOW!

De term ‘Het Nieuwe Werken’ zal niemand zijn ontgaan. Het lijkt dé hype van de afgelopen jaren. Volgens AM Kwadraat is Het Nieuwe Werken geen hype, maar zal de manier van werken de komende jaren structureel en ingrijpend veranderen.

Het is een voorwaarde voor het werken in de maatschappij waarin we leven en die voor ons ligt. AM Kwadraat helpt organisaties bij de ontwikkeling en implementatie naar Het Nieuwe Werken!

Duurzame resultaten met Het Nieuw Werken volgens AM Kwadraat

Het Nieuwe Werken gaat over duurzaam resultaat:

 • Het slimmer en efficiënter werken (met een behoorlijke kostenbesparing)
 • Het werken doe je onafhankelijk van tijd en plaats
 • Het Nieuwe Werken is gebaseerd op vertrouwen en resultaat, in plaats van wantrouwen, control en aanwezigheid

Het Nieuwe Werken gaat uit van de professionele deskundigheid van de medewerker, die resultaatgerichte afspraken zelfstandig na komt. Werkomgeving, moderne techniek (ICT) en HR ondersteunen dit proces hierbij.

Diverse invalshoeken: AM Kwadraat adviseert een integrale aanpak!

AM Kwadraat ervaart dat een integrale aanpak van HNW het meest succesvolle en toekomstbestendige resultaat geeft. Hierbij wordt het accent gelegd op implementatiebegeleiding die past bij úw organisatie!

De medewerker moet weten hoe hij het beste gebruik kan maken van de nieuwe voorzieningen en hoe hij werkelijk ‘anders kan gaan werken’. En daarnaast moet de leidinggevende op een andere wijze gaan leidinggeven: meer vanuit vertrouwen. Sturen op resultaat en niet op aanwezigheid! Kennis en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van de nieuwe werkomgeving, ander gedrag en het helder krijgen wat de waarden en normen zijn die bij HNW binnen uw organisatie passen is van groot belang!

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep