AM Kwadraat visual home

Samenwerken in een nieuwe fase: vaart en veerkracht

We gaan duidelijk naar de volgende fase. De combinatie van samenwerken op kantoor op 1,5 meter met samen werken online is de komende tijd dé oefening. Projectleiders die hun project een boost willen geven, krijgen daarvoor de handvatten in vijf praktische sessies. Voor teams die goed willen samenwerken op de grens van 'structuur zoeken' en 'chaos aanvaarden' is er een gericht aanbod. En ben je een professional, op zoek naar tips over online coaching? Neem dan deel aan mijn keukentafelgesprekken, waarin mijn kennis deel over het online creëren van nabijheid en het vermijden van een energielek.

Visual thuiswerken

  • 28-08 Scenario’s en twijfels systemisch onderzoeken

   Online werkatelier scenario-opstellingen, eventueel aangevuld met coaching. Of kies voor een dag op locatie! Meld je hier aan.
  • 02-10 en 06-11 Workshop Holding Space

   Wat betekent het nu precies, en wat kun je ermee in relatie tot een ander, tijdens coaching of het begeleiden van een team?
   Lees meer of meld je direct aan
  •    Veerkracht voor teams
  • Organisatieopstellingen

   Maak zichtbaar wat verborgen is
   Lees meer
  • Beelddenken

   Onbewust weten we zoveel meer
   Lees meer
  • Managementboekenclub

   Hier deelt de M&M Boekenclub hun leeservaringen en leeslijsten.
   Bekijk Facebook-pagina
Annelies Meijers, AM Kwadraat

Quotes AM Kwadraat

Zichtbaar maken wat verborgen is.

Annelies Meijers

Een strategische en systemische benadering pragmatisch toegepast

Organisaties zijn altijd in beweging, en komen op enig moment voor ontwikkelingsaspecten te staan. AM Kwadraat helpt haar opdrachtgevers met het ontrafelen van patronen. We maken zichtbaar wat verborgen is. We versterken het potentieel en vergroten de wendbaarheid van teams en organisaties. We zorgen ervoor dat de organisatie met hernieuwde energie de bestaande koers kan hervatten, of succesvol een nieuwe kant kan opgaan.

Trainingen en coaching

Het afstemmen van de wensen en ambities van de mens, het functioneren van medewerkers en de organisatie vraagt aandacht.

In iedere organisatie kunnen situaties ontstaan die vragen om aandacht voor dit afstemmen; zeker in tijden van reorganisatie, ontwikkeling en veranderingen! Het trainen en coachen op maat, met oog voor resultaat, positieve energie en als belangrijkste de kracht van de medewerker, levert een bijdrage aan het optimaliseren van deze elementen. AM Kwadraat wordt gevraagd voor het trainen van groepen medewerkers, workshops op maat en individuele coachingtrajecten.

Een training biedt veel

Een training op maat, met oog voor het resultaat geeft positieve energie. Het brengt medewerkers in hun kracht en levert hiermee een bijdrage aan het optimaliseren van de organisatie!

AM Kwadraat biedt vaardigheidstrainingen om medewerkers beter te laten functioneren en communiceren, maar ook trainingen die zijn gericht op het versterken van de interne samenhang en focus!

 

Tags: coaching, training, coachingtraject

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep