AM Kwadraat visual home

Samenwerken in een nieuwe fase: vaart en veerkracht

We gaan duidelijk naar de volgende fase. De combinatie van samenwerken op kantoor op 1,5 meter met samen werken online is de komende tijd dé oefening. Projectleiders die hun project een boost willen geven, krijgen daarvoor de handvatten in vijf praktische sessies. Voor teams die goed willen samenwerken op de grens van 'structuur zoeken' en 'chaos aanvaarden' is er een gericht aanbod. En ben je een professional, op zoek naar tips over online coaching? Neem dan deel aan mijn keukentafelgesprekken, waarin mijn kennis deel over het online creëren van nabijheid en het vermijden van een energielek.

Visual thuiswerken

  • 18-06, 11-09 en 06-11 Workshop Holding Space

   Wat betekent het nu precies, en wat kun je ermee in relatie tot een ander, tijdens coaching of het begeleiden van een team?
   Lees meer of meld je direct aan

  • 29-06 Welkom aan mijn keukentafel

   Systemisch kennisdelen voor trainers en coaches. Meld je hier aan.

  •  Veerkracht voor teams

  • Organisatieopstellingen

   Maak zichtbaar wat verborgen is
   Lees meer
  • Beelddenken

   Onbewust weten we zoveel meer
   Lees meer
  • Managementboekenclub

   Hier deelt de M&M Boekenclub hun leeservaringen en leeslijsten.
   Bekijk Facebook-pagina
Annelies Meijers, AM Kwadraat

Quotes AM Kwadraat

Zichtbaar maken wat verborgen is.

Annelies Meijers

Een strategische en systemische benadering pragmatisch toegepast

Organisaties zijn altijd in beweging, en komen op enig moment voor ontwikkelingsaspecten te staan. AM Kwadraat helpt haar opdrachtgevers met het ontrafelen van patronen. We maken zichtbaar wat verborgen is. We versterken het potentieel en vergroten de wendbaarheid van teams en organisaties. We zorgen ervoor dat de organisatie met hernieuwde energie de bestaande koers kan hervatten, of succesvol een nieuwe kant kan opgaan.

Doorontwikkeling VU Smart@Work

In het voorjaar van 2013 is Annelies Meijers gestart met een opdracht onder de naam 'Projectleider doorontwikkeling VUSmart@Work' voor de Initium Faculteit der Rechtsgeleerdheid en daarna voor Faculteit Rechtsgeleerdheid, Godgeleerdheid en Wijsbegeerte.

Deze faculteiten werkten sinds enige tijd binnen een vorm van het VU Smart@Work-concept. Zij heeft het initiatief genomen een analyse te maken van de beleving ten aanzien van VU Smart@Work en welke verbeteringen uitgevoerd moet worden, op zoek naar de 'vraag achter de vraag'.

De evaluatie heeft een integrale focus, met specifiek de onderdelen:

 • Fysieke werkomgeving
 • Digitale werkomgeving
 • Sociale werkomgeving
 • Organisatorische zaken in relatie tot huisvesting

Het analyseren van positieve zaken, aandachtspunten, hiaten en fouten bij de inrichting en gebruik van deze werkomgevingen kunnen voor andere initiatieven binnen de VU dienen als referentie. Denk daarbij aan thema's als concentratie, samenwerken, bereikbaarheid, ontvangst van verschillende doelgroepen. Maar ook hoe het docent-studenten-gebied effectief kan worden gebruikt; wat hebben de gebruikers van de faculteit hierbij nodig, waar gaat het hen echt om.

Tags: advies, HNW, onderwijs, VU, smart@work, faculteiten, huisvestingsbeleving

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep