AM Kwadraat visual home

Samenwerken in een nieuwe fase: vaart en veerkracht

We gaan duidelijk naar de volgende fase. De combinatie van samenwerken op kantoor op 1,5 meter met samen werken online is de komende tijd dé oefening. Projectleiders die hun project een boost willen geven, krijgen daarvoor de handvatten in vijf praktische sessies. Voor teams die goed willen samenwerken op de grens van 'structuur zoeken' en 'chaos aanvaarden' is er een gericht aanbod. En ben je een professional, op zoek naar tips over online coaching? Neem dan deel aan mijn keukentafelgesprekken, waarin mijn kennis deel over het online creëren van nabijheid en het vermijden van een energielek.

Visual thuiswerken

  • 18-06, 11-09 en 06-11 Workshop Holding Space

   Wat betekent het nu precies, en wat kun je ermee in relatie tot een ander, tijdens coaching of het begeleiden van een team?
   Lees meer of meld je direct aan

  • 29-06 Welkom aan mijn keukentafel

   Systemisch kennisdelen voor trainers en coaches. Meld je hier aan.

  •  Veerkracht voor teams

  • Organisatieopstellingen

   Maak zichtbaar wat verborgen is
   Lees meer
  • Beelddenken

   Onbewust weten we zoveel meer
   Lees meer
  • Managementboekenclub

   Hier deelt de M&M Boekenclub hun leeservaringen en leeslijsten.
   Bekijk Facebook-pagina
Annelies Meijers, AM Kwadraat

Quotes AM Kwadraat

Zichtbaar maken wat verborgen is.

Annelies Meijers

Een strategische en systemische benadering pragmatisch toegepast

Organisaties zijn altijd in beweging, en komen op enig moment voor ontwikkelingsaspecten te staan. AM Kwadraat helpt haar opdrachtgevers met het ontrafelen van patronen. We maken zichtbaar wat verborgen is. We versterken het potentieel en vergroten de wendbaarheid van teams en organisaties. We zorgen ervoor dat de organisatie met hernieuwde energie de bestaande koers kan hervatten, of succesvol een nieuwe kant kan opgaan.

FM2Xplore op 8 november 2012

Tweede initiatief van de zwerm FM2Share: het kennisevent FM2Xplore / 8 november 2012

Samen met Brigitte de Haan heeft Annelies in oktober 2011 het initiatief genomen een zwerm te ontwikkelen, onder de naam FM2Share. Op 8 november 2012 wordt het tweede evenement georganiseerd: FM2Xplore. Annelies Meijers heeft in deze 'vlucht' als aandachtgebied de externe communicatie.

FM2Xplore prikkelt, neemt afstand van vastgeroeste denkkaders, schudt wakker en zorgt voor nieuwe inzichten en briljante nieuwe ideeën. Hoe? Door experts uit verschillende branches buiten het facilitair domein samen te brengen met en te koppelen aan experts, ideeën en onderwerpen binnen het facilitaire vakgebied. Hierdoor ontstaat ruimte voor creativiteit en co-creatie. Deelnemers krijgen inspiratie en nieuwe inzichten en nemen actief deel aan co-creatie. Het programma is opgebouwd rond vier thema's: Reflection, Discovery, Success en Challenge. Vanzelfsprekend is er uitgebreid gelegenheid tot netwerken. Zie ook www.fm2share.nl en de FM2Share app.


Facto Magazine over FM2Xplore:

Event FM2Xplore prikkelt er flink op los

Kan een bijeenkomst voor facility professionals boeiend en inspirererend zijn, ook als het vrijwel niet over het de inhoudelijke kant van het vak gaat? Het bevestigende antwoord op deze vraag werd gegeven tijdens het event ‘FM2Xplore' dat de facilitaire zwerm FM2Share op donderdag 8 november jl. in Eindhoven organiseerde.

Lees hier het volledige artikel van Facto Magazine.

FM2Xplore

Tags: FM2Share

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep