AM Kwadraat visual home

Samenwerken in een nieuwe fase: vaart en veerkracht

We gaan duidelijk naar de volgende fase. De combinatie van samenwerken op kantoor op 1,5 meter met samen werken online is de komende tijd dé oefening. Projectleiders die hun project een boost willen geven, krijgen daarvoor de handvatten in vijf praktische sessies. Voor teams die goed willen samenwerken op de grens van 'structuur zoeken' en 'chaos aanvaarden' is er een gericht aanbod. En ben je een professional, op zoek naar tips over online coaching? Neem dan deel aan mijn keukentafelgesprekken, waarin mijn kennis deel over het online creëren van nabijheid en het vermijden van een energielek.

Visual thuiswerken

  • 18-06, 11-09 en 06-11 Workshop Holding Space

   Wat betekent het nu precies, en wat kun je ermee in relatie tot een ander, tijdens coaching of het begeleiden van een team?
   Lees meer of meld je direct aan

  • 29-06 Welkom aan mijn keukentafel

   Systemisch kennisdelen voor trainers en coaches. Meld je hier aan.

  •  Veerkracht voor teams

  • Organisatieopstellingen

   Maak zichtbaar wat verborgen is
   Lees meer
  • Beelddenken

   Onbewust weten we zoveel meer
   Lees meer
  • Managementboekenclub

   Hier deelt de M&M Boekenclub hun leeservaringen en leeslijsten.
   Bekijk Facebook-pagina
Annelies Meijers, AM Kwadraat

Quotes AM Kwadraat

Zichtbaar maken wat verborgen is.

Annelies Meijers

Een strategische en systemische benadering pragmatisch toegepast

Organisaties zijn altijd in beweging, en komen op enig moment voor ontwikkelingsaspecten te staan. AM Kwadraat helpt haar opdrachtgevers met het ontrafelen van patronen. We maken zichtbaar wat verborgen is. We versterken het potentieel en vergroten de wendbaarheid van teams en organisaties. We zorgen ervoor dat de organisatie met hernieuwde energie de bestaande koers kan hervatten, of succesvol een nieuwe kant kan opgaan.

Hoe komt de grenzeloze generatie studenten in de FLOW?

In juni 2012 was Annelies Meijers gastcolumnist bij FMM. Deze digitale column is verschenen in combinatie met het tijdschrift artikel “Amstelcampus kiest voor FLOW”.

Over de verschillende generaties is al veel geschreven en gezegd, en dan vooral over de ‘vier generaties op de werkvloer’. Er is echter nog weinig geschreven over de nieuwste generatie: de leeftijdgroep 15-24 jaar, ook wel de grenzeloze generatie genoemd. Spangenberg en Lampert hebben het over “de onstuitbare opmars van de BV IK”. Handig te weten hoe wij hen in de FLOW krijgen.

Lees hier de column in FMM: Hoe komt de grenzeloze generatie studenten in de FLOW?

Tags: visual2focus, advies, HNW, beelddenken, praktijkvoorbeeld HNW, hva, FLOW, Move2FLOW

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep