AM Kwadraat visual home

Samenwerken in een nieuwe fase: vaart en veerkracht

We gaan duidelijk naar de volgende fase. De combinatie van samenwerken op kantoor op 1,5 meter met samen werken online is de komende tijd dé oefening. Projectleiders die hun project een boost willen geven, krijgen daarvoor de handvatten in vijf praktische sessies. Voor teams die goed willen samenwerken op de grens van 'structuur zoeken' en 'chaos aanvaarden' is er een gericht aanbod. En ben je een professional, op zoek naar tips over online coaching? Neem dan deel aan mijn keukentafelgesprekken, waarin mijn kennis deel over het online creëren van nabijheid en het vermijden van een energielek.

Visual thuiswerken

  • 18-06, 11-09 en 06-11 Workshop Holding Space

   Wat betekent het nu precies, en wat kun je ermee in relatie tot een ander, tijdens coaching of het begeleiden van een team?
   Lees meer of meld je direct aan

  • 29-06 Welkom aan mijn keukentafel

   Systemisch kennisdelen voor trainers en coaches. Meld je hier aan.

  •  Veerkracht voor teams

  • Organisatieopstellingen

   Maak zichtbaar wat verborgen is
   Lees meer
  • Beelddenken

   Onbewust weten we zoveel meer
   Lees meer
  • Managementboekenclub

   Hier deelt de M&M Boekenclub hun leeservaringen en leeslijsten.
   Bekijk Facebook-pagina
Annelies Meijers, AM Kwadraat

Quotes AM Kwadraat

Zichtbaar maken wat verborgen is.

Annelies Meijers

Een strategische en systemische benadering pragmatisch toegepast

Organisaties zijn altijd in beweging, en komen op enig moment voor ontwikkelingsaspecten te staan. AM Kwadraat helpt haar opdrachtgevers met het ontrafelen van patronen. We maken zichtbaar wat verborgen is. We versterken het potentieel en vergroten de wendbaarheid van teams en organisaties. We zorgen ervoor dat de organisatie met hernieuwde energie de bestaande koers kan hervatten, of succesvol een nieuwe kant kan opgaan.

De Brabantse, regionale dagbladen hebben FM2Share in beeld!

 “Voor elke klus een wisselend zwermpje ZZP’ers”

In de week van 10 februari is in BNdeStem, het Eindhovens Dagblad en Brabants Dagblad een uitgebreid artikel geplaatst over de ontwikkeling van de Facilitaire Zwerm: FM2Share onder de kop “Ondernemen”. Brigitte de Haan, Annelies Meijers en Sanjo Lehmann vertellen namens de zwerm over het ontstaan, het doel en de toekomstplannen van FM2Share.

 “Het nieuwe ZZP-netwerk FM2Share wil de barrières bij bedrijven om met ZZP ers te werken wegnemen. Rond elke opdracht wordt een team van experts gevormd.”

Lees het volledige artikel.

Artikel door: Annemieke van Dongen
Foto: Ramon Mangold
Website: www.bndestem.nl

Tags: HNW, FM2Share, zwermintelligentie

Afdrukken E-mailadres

Boeken
Visual2Focus
Coaching
Groep